Het leukste Dagje weg met kinderen bij Bungelland Rotterdam

Wil je iets leuks gaan doen met je kinderen of kleinkinderen? Het liefst iets dat betaalbaar is en waarbij je niet afhankelijk bent van het weer? Dan is een dagje uit naar Bungelland Rotterdam een goed idee!

Kinderen van 1 t/m 10 jaar zullen de dag van hun leven hebben wanneer jullie naar Bungelland komen, de leukste overdekte speeltuin van Nederland! Er is een afzonderlijke Peuter Zone voor de dreumesen en peuters, zodat zij zich in alle veiligheid kunnen vermaken op de eenvoudige attracties. Voor de waaghalzen van 4 jaar en ouder is er de Fun Zone en de Trampoline Zone, hier kunnen zij er lustig op los ravotten! Ouders, opa’s en oma’s of andere begeleiders (18+) kunnen plaatsenemen in het sfeervolle horecagedeelte. Daar geniet je niet alleen van een lekker kopje koffie, maar heb je ook goed zicht op alle speelzones om een oogje in het zeil te kunnen houden.

Vooraf reserveren is bij Bungelland niet nodig, entreetickets voor de kids koop je eenvoudig bij binnenkomst aan onze kassa. Begeleiders (ouders / grootouders) hebben altijd gratis toegang. Bungelland Indoor Speelparadijs is 7 dagen per week geopend en is er ruime parkeergelegenheid. Zien we jullie snel?

De voordelen van een dagje uit naar een Binnenspeeltuin

Coördinatie, evenwicht, ontdekken, risico’s leren inschatten, vallen en opstaan, allemaal belangrijk voor een goede motorische ontwikkeling van een kind. Ook is voldoende intensieve beweging ontzettend belangrijk voor de groei en lichamelijke ontwikkeling. Daarom zijn de speeltoestellen van Bungelland allemaal uitermate geschikt voor tal van spelletjes waarbij beweging en actief bezig zijn centraal staat. Ook zullen de kinderen spelenderwijs leren om sociale contacten te leggen met andere kinderen. Dat maakt een dagje uit naar Indoor Speelparadijs Bungelland dus niet alleen heel erg leuk, maar ook ontzettend leerzaam.

Kom een dagje spelen in onze binnenspeeltuin in Rotterdam!

 

Openingstijden

Tarieven

Gratis parkeren

Bungelland is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer! (Metro, trein en bus vanaf station Alexander, 5 minuten lopen).

Komt u met de auto en is onze parkeerplaats vol en kunt u ook niet meer in de straat (gratis) parkeren, parkeer dan eens bij het Transferium Rotterdam (Prins Alexanderlaan 25). 
Dit is op loopafstand van Bungelland (niet gratis).

Back to top