De leukste Familiedag in Rotterdam en omgeving

Ben je op zoek naar een leuk Familie uitje met kinderen of een locatie voor het organiseren van een Familiedag in Rotterdam? Bij Bungelland organiseer je een fantastische activiteit voor alle leeftijden! Terwijl de kinderen en/of kleinkinderen zich uitleven in onze binnenspeeltuin, genieten de papa’s, mama’s, ooms, tantes, opa’s en oma’s van een hapje en een drankje in het horecagedeelte terwijl ze toezicht kunnen houden op het speelgedeelte.

Indoor speelplezier voor elke leeftijd

De binnenspeeltuin van Bungelland is met name geschikt voor kinderen van 1 t/m 10 jaar. De dreumesen en peuters hebben hun eigen Peuter Zone waar ze zich in alle veiligheid kunnen vermaken op de eenvoudige attracties en daarmee werken aan hun motorische ontwikkeling. De waaghalzen van 4 jaar en ouder kunnen er lustig op los ravotten in de Fun Zone. De volwassenen verwelkomen we graag in ons sfeervolle horecagedeelte, waar ze in jungle sferen bij kunnen kletsen.

Familiedag Arrangementen

Naast entree tot het speelpark willen jullie waarschijnlijk ook wat lekkers eten en drinken. Ook dat komt helemaal goed want er is van alles verkrijgbaar in ons park. We maken het jullie graag gemakkelijk door voorafgaand aan jullie familie uitje alvast een arrangement te boeken. Laat ons jullie wensen weten, dan stellen we graag een arrangement voor jullie samen.
Willen jullie de complete locatie afhuren? Ook dat is mogelijk bij Bungelland Rotterdam!

Neem voor een offerte op maat tijdens kantooruren contact op met onze klantenservice op nummer: 085-0487670. Of vul het contactformulier in waarop je jullie wensen kenbaar maakt, wij bellen je dan z.s.m. terug.

Goed om te weten

Vanwege hygiëne en veiligheid is het dragen van schoenen niet toegestaan in het speelgedeelte en is het dragen van sokken verplicht. Wij willen je verzoeken om alle genodigden hiervan op de hoogte te stellen, zodat iedereen hier rekening mee kan houden. Met name in de zomer wanneer sommige gasten misschien op slippertjes naar het park komen. 

Back to top