Het leukste Personeelsuitje of Bedrijfsfeest in Rotterdam en omgeving

Ben je op zoek naar een locatie voor je Bedrijfs- of Personeelsfeest in regio Rotterdam? Ook dán is Bungelland een goed idee! Een bezoek aan Bungelland is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Terwijl de kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren in onze binnenspeeltuin, kunnen de collega’s in het horecagedeelte ongestoord bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Indoor speelplezier voor alle leeftijden

Kinderen van alle leeftijden zullen zich vermaken in de binnenspeeltuin van Bungelland, maar de toestellen zijn met name geschikt voor kinderen van 1 t/m 10 jaar. Zo hebben de dreumesen en peuters hun eigen Peuter Zone waar ze zich in alle veiligheid kunnen vermaken op de eenvoudige attracties en speeltoestellen en op die manier alvast werken aan hun motorische ontwikkeling. Kinderen van 4 jaar en ouder kunnen er lustig op los ravotten in de Fun Zone.

Arrangement voor Bedrijfsfeest

Een bedrijfsuitje is natuurlijk niet compleet zonder wat lekkers te eten en te drinken. Ook daar zullen wij voor zorgen! Er is van alles verkrijgbaar in ons park, maar het is natuurlijk veel gemakkelijker om dat vooraf alvast te regelen. Daarom stellen we graag een arrangement op maat voor jullie samen. Willen jullie de volledige locatie afhuren? Ook dat is mogelijk bij Bungelland Rotterdam!

Neem voor een offerte op maat tijdens kantooruren contact op met onze klantenservice op nummer: 085-0487695. Of vul het contactformulier in waarop je jullie wensen kenbaar maakt, wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.

Goed om te weten

Vanwege hygiëne en veiligheid is het dragen van schoenen niet toegestaan in het speelgedeelte en is het dragen van sokken verplicht. Wij willen je verzoeken om alle genodigden hiervan op de hoogte te stellen, zodat iedereen hier rekening mee kan houden. Met name in de zomer wanneer sommige gasten misschien op slippertjes naar het park komen.

Back to top