Peuterochtend bij Bungelland

Tijdens de Peuterochtend bij Bungelland Rotterdam kunnen ook de allerkleinsten al kennismaken met onze leuke en leerzame speeltoestellen en attracties. In de speciale Peuter Zone kunnen zij zich in alle veiligheid vermaken op de attracties die speciaal voor de allerkleinsten ontwikkeld zijn. Door al vanaf jonge leeftijd te spelen, rollen en dollen, wordt de motorische ontwikkeling van jouw kleintje al in een vroeg stadium gestimuleerd. Daar vormt een goede basis waar ze de rest van hun leven profijt van hebben! Ook leren ze spelenderwijs contact maken met andere kindjes, wat hun sociale ontwikkeling ten goede komt.

Wat houdt de Peuterochtend bij Bungelland in?

Elke doordeweekse dag is er een speciale Peuterochtend. Bij binnenkomst voor 11:30 uur betaal je voor alle kindjes tot 4 jaar slechts €5,50 entree. Ouders, grootouders of andere begeleiders (18+) hebben gratis toegang. Vanuit het aangrenzende horeca gedeelte kan er gemakkelijk toezicht gehouden worden op de Peuter Zone en uiteraard mogen begeleiders ook lekker met hun kleintje mee spelen. Broertjes, zusjes of andere vriendjes en vriendinnetjes die mee komen betalen het reguliere entree tarief van €8,95. Het peutertarief is niet van toepassing gedurende weekenden, schoolvakanties of op feestdagen. De Peuter Zone is dan wel gewoon geopend voor de kleintjes, maar dan tegen het reguliere tarief.

Tarieven

Maandag tot en met vrijdag bij binnenkomst vóór 11.30 uur voor peuters t/m 3 jaar: €5,50

Gratis parkeren

Bungelland is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer! (Metro, trein en bus vanaf station Alexander, 5 minuten lopen).

Komt u met de auto en is onze parkeerplaats vol en kunt u ook niet meer in de straat (gratis) parkeren, parkeer dan eens bij het Transferium Rotterdam (Prins Alexanderlaan 25). 
Dit is op loopafstand van Bungelland (niet gratis).

Handig om te weten
  • In verband met de veiligheid en hygiëne is het dragen van sokken verplicht,
  • Kledingadvies: makkelijke kleding en een broek tot onder de knie,
  • Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te brengen en te nuttigen,
  • U kunt bij ons pinnen.
Back to top