Bungelland

 

Welkom bij de leukste binnenspeeltuin van Rotterdam!

Een dagje weg met je kids of kleinkinderen? Een familie uitje, schoolreisje of bedrijfsfeest? Of een onvergetelijk kinderfeestje organiseren? Bungelland is altijd een goed idee! Speelparadijs Bungelland is een overdekte speeltuin in Rotterdam, vlakbij winkelcentrum Alexandrium. Kinderen kunnen klimmen, klauteren, springen, glijden en nog veel meer! En je kunt er ook lasergamen en bowlen. Voor de kleintjes is er een aparte Peuterzone. Voor de ouders is er gratis WiFi, een uitgebreide menukaart en er liggen tijdschriften. En niet onbelangrijk: Bungelland is overzichtelijk, veilig en schoon.

Entreetickets koop je bij ons eenvoudig aan de kassa in het park, vooraf online reserveren is dus niet nodig. Wanneer je naar Bungelland komt voor het vieren van je kinderfeestjes, bedrijfsuitje of andere groepsactiviteit, dan verzoeken we je vooraf online of telefonisch te reserveren zodat wij deze onvergetelijke dag kunnen voorbereiden. (tel. 085-0487695)

 

Het complete dagje weg voor het hele gezin

Met de vele attracties voor kinderen van 1 t/m 10 jaar, goed verzorgde horecagelegenheid en scherpe entreetarieven is Bungelland de leukste Indoor Speeltuin van Rotterdam en omgeving en daarmee het perfecte gezinsuitje. We zijn 7 dagen per week geopend, er is gratis parkeergelegenheid en entreetickets voor de kids koop je eenvoudig bij binnenkomst aan onze kassa, begeleiders (ouders / grootouders) hebben altijd gratis toegang. Wanneer je gebruik wilt maken van onze arrangementen voor kinderfeestjes, schoolreisjes, bedrijfsuitjes etc. dan vragen we je vooraf even te reserveren zodat wij alles netjes voor kunnen bereiden. Zien we je snel?

 

Activiteiten & attracties bij Bungelland

We vinden het belangrijk dat elk kindje tussen de 1 en 10 jaar een onvergetelijke dag beleeft bij Bungelland. Daarom bestaat onze indoor speeltuin uit een variatie aan attracties verdeeld over diverse speelzones waar je als begeleider goed zicht op hebt. Kids vanaf 4 jaar kunnen klimmen en klauteren in de Fun House, elk kind springt een gat in de lucht in de Trampoline Zone en de kleinste aapjes tot 4 jaar kunnen veilig kennismaken met de speeltoestellen in de Peuter Zone. Zo wordt de motorische ontwikkeling van elk kind op een speelse manier gestimuleerd. Wanneer je op doordeweekse dagen met kinderen tot 3 jaar voor 11:30 binnen bent, betaal je het voordelige peutertarief à €5,50 per kindje.

Meer over de Peuterochtend

 

Kinderfeestje in hét Speelparadijs van Rotterdam

Op de eerste plaats moet een kinderfeestje een onvergetelijke ervaring zijn voor de jarige en de genodigden. Daarnaast wil je het liefst zo veel mogelijk ontzorgd worden zodat je ook zelf kunt genieten van deze bijzondere dag. En dat alles in een schone, veilige omgeving waarbij je het liefst niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden. Dan ben je bij Bungelland aan het juiste adres! We hebben diverse kinderfeest arrangementen samengesteld, inclusief eten, drinken, een feestelijk gedekte tafel en natuurlijk cadeautjes! Deze arrangementen zijn gemakkelijk online te reserveren, dus over een paar klikken kan het organiseren van een kinderfeestje ook weer van jouw To-Do lijstje gestreept worden.

Meer over Kinderfeestjes

 

Arrangementen voor groepen

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in regio Rotterdam waar ook de kinderen de dag van hun leven hebben? Een familie uitje dat past bij elke leeftijd? Of een schoolreisje of BSO activiteit waarbij je niet afhankelijk bent van het weer? Oók dan is Bungelland een goed idee! Boek één van onze arrangementen waarbij je compleet ontzorgd wordt of neem contact op met ons service center voor het samenstellen van een arrangement op maat. (tel. 085-0487695)

Meer over Groepsarrangementen

 

De Bungelland Rittenkaart

Ben je verslingerd geraakt aan Bungelland? Trakteer jezelf dan op een 10-Rittenkaart waarmee je €30 bespaard op de entreekosten. Deze Rittenkaart is verkrijgbaar aan de kassa in het park, niet persoonsgebonden en onbeperkt geldig. Is je kaart vol? Dan verleng je deze eenvoudig aan onze kassa voor maar €64.

Adresgegevens

Koperstraat 17
3067 GL Rotterdam
085-0487695
routebeschrijving
Bungelland, het leukste overdekte speelparadijs van Rotterdam en omstreken
 • Reserveren bso/nso
 • Reserveren glijbaan
 • Reserveren bowling
 • Reserveren eten en drinken
 • Reserveren gratis parkeren
 • Reserveren peuterochtend
 • Reserveren lasergame
 • Reserveren ballenbak
 • Reserveren kinderstoel
 • Reserveren halal food
 • Reserveren mobiel toegankelijk
 • Reserveren kinderfeestjes
 • Reserveren glutenvrij
 • Reserveren healthy food


Houd onze Facebook in de gaten voor afwijkende openingstijden.

Bowlen

Bij Bungelland kun je kinderbowlen op speciale bowlingbanen. De banen zijn korter en je speelt met lichtere ballen, dus nog leuker voor kinderen! Buiten het normale bowlingspel zijn er diverse leuke andere bowling spelvormen. Bowlen kan niet (telefonisch of via e-mail) worden gereserveerd. Het spel wordt gespeeld op basis van beurt en beschikbaarheid. Bij de reservering van een kinderfeestje kan aangegeven worden dat je het bowlen wilt reserveren. Feestjes krijgen in dat geval voorrang.

Wil je bowlen? Meld je dan tijdens jouw bezoek even bij de balie.

Tarieven Bowlen
(dit is exclusief entree Bungelland)

 • 30 minuten, per baan: €9,50
 • 60 minuten, per baan: €18,50

Handig om te weten

 • Er kunnen maximaal 10 personen op één baan.
 • Adviesleeftijd: voor kinderen vanaf 3 jaar.
 • Er dient altijd een volwassene/begeleider aanwezig te zijn.
 • Een bowling sessie duurt 30 of 60 minuten inclusief speluitleg.

 

Eten & drinken

Bungelland beschikt over een restaurant met een uitgebreide menukaart. De horecagelegenheid bevindt zich in het centrum van het speelparadijs, zodat u een goed zicht op de kinderen hebt. De kinderen leven zich uit, terwijl u geniet van een kopje koffie of thee met iets lekkers, bladerend in één van de tijdschriften die er voor u liggen. Heerlijk toch? Bovendien beschikken we over gratis Wifi, dus er kan ook nog gewerkt worden.

Het is niet toegestaan om zelf drank en etenswaren mee te nemen. Wij maken natuurlijk een uitzondering voor bezoekers met een allergie. En voor de allerkleinsten kunnen wij uiteraard een flesje melk of een ander babyhapje opwarmen. Ook het meenemen van fruit is toegestaan.

Verder hebben wij halal-producten en kunnen wij rekening houden met allergieën en dieetwensen.
De keuken sluit om 17:15 uur.

Handig om te weten
 • In verband met de veiligheid en hygiëne is het dragen van sokken verplicht,
 • Kledingadvies: makkelijke kleding en een broek tot onder de knie,
 • Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te brengen en te nuttigen,
 • U kunt bij ons pinnen.
Spelletjes voor de kids!
Leuke dingen voor de kids

Hier vind je allerlei leuks, zoals een kleurplaat, een puzzel, een woordzoeker en nog meer. Veel plezier!

Kleurplaat Bungel
Geef jij Bungel zijn kleuren weer terug? Hier vind je de kleurplaat. Veel plezier!

Doolhof
Bungel zoekt de weg. Weet jij hoe hij moet gaan? Bekijk hier het doolhof.

Omcirkel de afbeelding die anders is
Voor de jongste bezoekers van Bungelland een leuke opdracht. Bekijk de afbeelding

Rekenen met Bungel
Voor onze jonge bezoekertjes een paar rekensommetjes. Bekijk de sommen

Sudoku
Deze sudoku is nog best moeilijk. Succes! Bekijk sudoku

Zoek de verschillen
Zie jij de 5 verschillen? Bekijk de afbeelding

Rebus
Kun jij de rebus oplossen? Bekijk hem hier

Kruiswoordpuzzel
Hier vind je de kruiswoordpuzzel! Succes

Woordzoeker
Kun jij alle woorden vinden? Hint: alle woorden hebben iets met Bungelland te maken… Bekijk hier de woordzoeker

Kleurplaat
Gewoon even lekker kleuren! Bekijk hier de tekening

Back to top
Monkey Town Monkey Town tickets

Reserveer je Feestje