Koperstraat 17 - 3067 GL Rotterdam - Telefoon: 085 0487695

Uitleg kinderfeestje

U heeft een verjaardagsfeestje gereserveerd in Bungelland

En verder?

Ontvangst

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de kassa. Het feestje is bekend en uw tafel staat dan ook al klaar. Zijn er gasten die later komen, dan is dat geen probleem. Zij kunnen zich ook melden bij de kassa en zij zullen worden doorverwezen naar uw tafel.

De schoenen van alle kinderen kunnen eventueel worden verzameld in een grote box, die bij de kassa bewaard wordt. Vraagt u ons er gerust naar.

Sommige kinderfeestjes worden op de bovenverdieping geplaatst. Heeft u een bijzondere reden om toch beneden te willen zitten, meld ons dit dan.

Eten en drinken

De medewerker/medewerkster die het feestje begeleidt (hij/zij is uw aanspreekpunt) zal u en de kinderen een en ander uitleggen en ook vragen wat de kinderen (en u) willen eten. Waarschijnlijk heeft u het van tevoren al gemeld, maar ook nu kunt u het aangeven als er sprake is van een allergie of dieet bij één van de genodigden. Ook kunt u aangeven hoe laat u ongeveer wenst te eten. De keuken zal proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Zijn de patatjes of pannenkoeken klaar of is het tijd om taart te eten, dan hoeft u niet zelf alle kinderen overal vandaan te plukken. Wij roepen het om als alle kinderen even naar hun tafel mogen om te smullen.

Betalen

Bij de reservering betaalt u via iDeal het feestje. Mochten er daarna wijzigingen komen en moet daardoor een en ander worden verrekend, dan wordt dat tijdens het feestje gedaan.

Wijzigingen

Mocht u een wijziging hebben, dan verzoeken wij u dit per e-mail door te geven (contact@monkeytown.eu).

Annuleren: helaas komt het voor dat de tafels voor een feestje gereed staan en er niemand voor het feestje komt zonder ons daarover in te lichten. Dat is jammer, want zo hebben wij misschien een ander kindje moeten teleurstellen. Dus laat het ons op tijd weten indien een feestje niet doorgaat!

En verder vinden wij het niet erg indien u iets eerder of later komt dan op het door u gereserveerde tijdstip. Echter, u zult begrijpen dat indien u een uur later nog niet aanwezig bent, wij even telefonisch contact met u opnemen. Krijgen wij geen contact, dan zullen we de voor u gereserveerde tafel aan andere bezoekers ter beschikking stellen.

Taart

Het meebrengen en nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan. Voor een verjaardagstaart willen wij een uitzondering maken. Wij vragen daarvoor wel een toeslag van € 5,00, maar uiteraard kunt u gebruik maken van onze bordjes en vorkjes.

U kunt de taart bij ons laten bezorgen, wij zullen deze koel voor u bewaren.

We wensen de jarige veel plezier op het feestje in Bungelland!