Koperstraat 17 - 3067 GL Rotterdam - Telefoon: 010-7420687

Pallieter Sinterklaasfeest

Pallieter Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest in Bungelland, speciaal voor doelgroep van Stichting Pallieter

Maandag 18 november zijn gezinnen met een ernstig, ongeneeslijk dan wel chronisch ziek kind of kind met een beperking welkom tijdens het
Sinterklaasfeest in Bungelland. De organisatie ligt in handen van Bungelland en Stichting Pallieter.
Stichting Pallieter en Bungelland hebben hun handen ineen geslagen na het grandioze succes van de Capelse Familie Verwendag van 31 augustus jl. in het Isala theater. Sinterklaas zal om 10.00, 14.00, 16.00 en 19.00 uur aanwezig zijn.
Naast het bezoek van de Sint met zijn Pieten zullen er die dag ook nog een aantal extra activiteiten zijn zoals je laten schminken, een glittertattoo laten zetten en je eigen tekening laten maken door één van de tekenaars van Stichting Tekenen voor Kinderen. Clown Kiekeboe is aanwezig. Ook Bungel, de mascotte van Bungelland, is van de partij.

Bungelland is maandag 18 november van 9.00 uur tot 20.00 uur exclusief open voor gezinnen met een ernstig, ongeneeslijk dan wel chronisch ziek kind of kind met een beperking. Ook (zorg)organisaties met deze kinderen zijn van harte welkom.
Gratis met (verplichte) aanmelding Voor de gezinnen / (zorg)organisaties en hun kinderen zijn de toegang en deelname gratis. Er is plaats voor maximaal 600 personen: zieke of gehandicapte kinderen met hun ouders, broertjes, zusjes en/of begeleider(s). Beleef dit avontuur met 0ns mee! Voor meer informatie: https://pallieterhelpt.nl/. Inschrijven is verplicht en is mogelijk via https://pallieterhelpt.nl/sinterklaasfeest. Schrijf je zo snel mogelijk in want VOL = VOL.
Bungelland en Stichting Pallieter bieden deze verwendag aan als geschenk voor al die gezinnen die  dagelijks te maken hebben met de zorg voor een ziek kind of kind met een beperking. Wil je ook iets doen voor deze doelgroep neem dan contact op met Stichting Pallieter.
Graag tot maandag 18 november in Bungelland!