Koperstraat 17 - 3067 GL Rotterdam - Telefoon: 010-7420687

Eten en drinken

Eten en drinken

UPDATE CORONAMAATREGELEN

Vanwege de strengere coronamaatregelen is onze horeca op dit moment gesloten.

Eigen eten en drinken meenemen en nuttigen is niet toegestaan. Bij wijze van uitzondering staan wij toe dat u een kleine versnapering (zoals een (ontbijt-/kinder)koekje) en fruit meeneemt. U krijgt van ons bij binnenkomst een kan water mee. Wij verzoeken u wel vriendelijk om geen volle picknickmanden met eten en drinken mee te nemen.

(Echt alleen) bij vertrek mag u wel nog een koek, snoep of zakje chips meenemen.
En hoe leuk zijn deze twee Bungelboxen! ?

Bungelland beschikt over een restaurant met een uitgebreide menukaart. De horecagelegenheid bevindt zich in het centrum van het speelparadijs, zodat u een goed zicht op de kinderen hebt. De kinderen leven zich uit, terwijl u geniet van een kopje koffie of thee met iets lekkers, bladerend in één van de tijdschriften die er voor u liggen. Heerlijk toch? Bovendien beschikken we over gratis Wifi, dus er kan ook nog gewerkt worden.

Het is niet toegestaan om zelf drank en etenswaren mee te nemen. Wij maken natuurlijk een uitzondering voor bezoekers met een allergie. En voor de allerkleinsten kunnen wij uiteraard een flesje melk of een ander babyhapje opwarmen. Fruit is ook toegestaan.

Verder hebben wij halal-producten en kunnen wij rekening houden met allergieën en dieetwensen.

De keuken sluit een uur vóór sluitingstijd!