Koperstraat 17 - 3067 GL Rotterdam - Telefoon: 010-7420687

Corona maatregelen

Corona-maatregelen
Samen veilig spelen bij Bungelland

Bungelland volgt de ontwikkelingen vanuit het RIVM en de GGD op de voet en heeft maatregelen getroffen zodat je veilig bij ons kunt blijven spelen. Op deze pagina vind je alles over wat dit voor jou betekent.

Coronamaatregelen, update per 15 januari 2022

Naar aanleiding van de laatste persconferentie hanteren wij vanaf zaterdag 15 januari het volgende beleid:

 • Onze tijdelijke openingstijden zijn op dit moment: dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
 • Iedere bezoeker vanaf 13 jaar en ouder moet bij binnenkomst een corona toegangsbewijs laten zien d.m.v. een geldige QR code.
 • Een mondkapje (vanaf 13 jaar) is verplicht, maar deze mag af als u aan tafel zit.
 • Volwassenen houden rekening met de 1,5 meter. Onze tafels en stoelen zijn zo opgesteld dat hiermee rekening is houden, dus gelieve niet met de tafels en stoelen te schuiven.
 • Voor uw bezoek hoeft u niet te reserveren.
 • Omdat wij rekening houden met de 1,5 meter hebben we iets minder plaatsen. Mochten er geen zitplaatsen meer zijn, dan is vol = vol, en dan zullen we met een wachtrij werken. 
 • Begeleiders moeten dus weer zoveel mogelijk blijven zitten en mogen niet mee de speelstructuur in. In de peuterzone mogen kinderen uiteraard geholpen worden.
 • Maximaal 4 volwassenen/begeleiders per kinderfeestje.
 • Maximaal 2 volwassenen/begeleiders per kind bij een los bezoek.
 • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten.

Wij begrijpen dat de maatregelen het niet makkelijker of leuker maken. Helaas hebben wij geen invloed op het beleid van de overheid. Wij zijn erg blij dat we u mogen blijven ontvangen, dat kinderen nog kunnen komen spelen, en doen onze uiterste best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Verderop vindt u nog de meest gestelde vragen.

Veel gestelde vragen

Tijdsblokken

Op dit moment werken we niet met tijdsblokken. 

Hoeveel begeleiders zijn welkom bij een kinderfeestje?

Maximaal 4 begeleiders per kinderfeestje. 

Reserveren

Voor een los bezoek hoeft u niet te reserveren. Maar vol = vol.

Feestjes

Kinderfeestjes kunnen gereserveerd worden. Er zijn helaas wel een aantal beperkingen:

 • Per kinderfeestje zijn maximaal 4 begeleiders toegestaan.
 • U dient voor alle gereserveerde kinderen te betalen. (Dit heeft te maken met de beperkte capaciteit. Geef dus vooral tijdig aan (uiterlijk één dag van te voren) als er wijzigingen zijn met betrekking tot het aantal kinderen).

Eten en drinken

Het meebrengen en nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Ik heb alleen cash, kan ik hiermee betalen?

We verzoeken al onze gasten contactloos of met pin te betalen. Heeft u enkel contant geld, dan vragen wij u om dit op de balie te leggen voor de medewerker. Zodat ook in dit geval contact zoveel mogelijk wordt vermeden.

Ik wil mijn eigen eten en drinken meenemen want dat lijkt mij veiliger. Mag dat?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wij werken volgens de HACCP-normen. (Uiteraard zijn er de reeds bekende uitzonderingen). 

Gezondheidscheck/triage

Bij iedere reservering en bij binnenkomst zullen wij u een aantal vragen stellen, zoals bijvoorbeeld: bent u verkouden? Als u alle vragen met “nee” kunt beantwoorden, bent u van harte welkom. Bij de door het RIVM genoemde verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius, blijft u of uw kind thuis. 

Registreren

Registreren is niet verplicht, maar wij geven u wel de gelegenheid om bij binnenkomst uw naam en telefoonnummer achter te laten, zodat er contact met u opgenomen kan worden, indien nodig. Na 2 weken vernietigen wij deze gegevens.

Extra hygiëne 

Bij Bungelland vinden wij hygiëne sowieso altijd erg belangrijk. Zelf kunt u bij binnenkomst en in de zaal desinfectiepunten vinden.

Tot slot

In deze periode wordt veel van iedereen gevraagd. Laten we elkaar de ruimte geven en wees lief voor elkaar en voor onze medewerkers.