Koperstraat 17 - 3067 GL Rotterdam - Telefoon: 010-7420687

Corona maatregelen

Corona-maatregelen

CORONA-MAATREGELEN PER 28 JUNI
Beste Bungelland-bezoekers,

Vanaf 𝗺𝗮𝗮𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟴 𝗷𝘂𝗻𝗶 werken we niet meer met tijdsblokken, hoeft u niet meer online te reserveren voor uw bezoek (uiteraard nog wel voor de kinderfeestjes) en kunt u zo binnen lopen. 😃
We houden ons nog wel aan de richtlijnen van het RIVM en dat betekent het volgende:

🖊 Bij binnenkomst zijn wij verplicht om iedereen te registreren. We zullen dus uw naam en telefoonnummer of e-mailadres noteren (deze gegevens bewaren wij twee weken en daarna worden deze vernietigd).

🩺 Bij binnenkomst zullen wij een gezondheidscheck doen.

❗️ Vol = echt vol. Onze inrichting is zo aangepast, dat wij de 1,5 meter voor de volwassenen kunnen waarborgen. Geen zitplaats meer voor de begeleiders, dan zijn we dus echt vol. 

🤩 De reeds gedane reserveringen blijven uiteraard staan.

💻 Kinderfeestjes dienen online gereserveerd te worden. Bij een kinderfeestje mogen maximaal 4 volwassenen mee. (Bij een los bezoek maximaal 2 begeleiders per kind). Reserveren kan via: https://bungelland.planplanfeestje.nl/reserveer/reserveer.asp?ID=.

↔️ Volwassenen houden rekening met de 1,5 meter (behalve uit een eigen huishouden).

✅ Uiteraard blijft u bij verkoudheidsklachten thuis.

ℹ️ Mondkapjes zijn niet meer verplicht.

1️⃣0️⃣ Tot slot: de openingstijden in het weekend worden weer als voorheen. We zijn open van 10.00 tot 19.00 uur.

Tot snel!
Team Bungelland

Verderop vindt u nog wat verdere uitleg en de meest gestelde vragen.

Maatregelen:
 • We passen zoveel mogelijk de “social distancing” toe.
 • We houden de hygiëneregels in acht. 
 • Er geldt -op dit moment- een maximum aantal personen op basis van 1,5 meter (vol = vol).
 • Aan een tafel houden volwassenen 1,5 meter afstand. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar of voor mensen uit hetzelfde huishouden.
 • Bij binnenkomst zullen uw gegevens worden geregistreerd in het kader van bron- en contactonderzoek. We zullen de gegevens 2 weken bewaren, daarna worden ze vernietigd. Heeft u online gereserveerd, dan gaan wij ervan uit dat wij al de juiste gegevens hebben.
 • Bij binnenkomst zullen wij een gezondheidscheck doen.
 • Alleen entree als iedereen in het gezelschap klachtenvrij is (dus geen koorts, hoesten, niezen etc.).
 • Maximaal 2 begeleiders per kind.
 • Maximaal 4 begeleiders per kinderfeestje.
 • Kinderfeestjes zijn beperkt mogelijk en ook via het reserveringssysteem te reserveren.
 • Bungelland is opnieuw ingericht om de 1,5 meter te kunnen waarborgen. Graag de tafels en stoelen in de huidige opstelling laten staan. 
 • Desinfecteer de handen bij binnenkomst. Op meerdere plaatsen in Bungelland vindt u overigens desinfectiepunten.
 • Betaal zoveel mogelijk met pin/contactloos.
 • Het dragen van sokken is (nog steeds) verplicht.
 • Volwassenen zijn niet toegestaan in de speeltoestellen (hoe jammer ook), zij blijven zoveel mogelijk zitten. Bungelland mag alleen open indien sprake is van vaste zitplaatsen. Uiteraard mogen de ouders de kinderen in de peuterzone assisteren indien nodig. (Met uiteraard 1,5 meter afstand).
 • Bij verkoudheidsklachten, blijft u uiteraard thuis!

Wij vinden dit alles heel vervelend en ongezellig, maar voor nu is het niet anders, we doen onze uiterste best om alles goed te laten verlopen. We hopen dan ook op uw begrip.

Uitleg en veel gestelde vragen

Hoeveel personen mogen tegelijkertijd aanwezig zijn tijdens de COVID-19 periode?

Op dit moment mogen er zoveel personen binnen zijn, rekening houdend met de 1,5 meter.

Tijdsblokken

Op dit moment werken we niet met tijdsblokken. Mocht het aantal toegestane personen weer minder worden, dan bestaat de kans dat dit weer wordt gewijzigd.

Hoeveel begeleiders zijn welkom?

Maximaal 4 begeleiders per kinderfeestje. Bij een los bezoek maximaal 2 begeleiders per kind.

Reserveren

Voor een los bezoek hoeft u niet te reserveren. Maar vol = vol.

Tarieven entree

Onze tarieven zijn:

Kinderen 1 tot en met 12 jaar: € 8,00

Volwassenen zijn gratis

Peutertarief (dinsdag tot en met vrijdag bij binnenkomst vóór 11.30 uur voor kinderen 0 tot en met 4 jaar) (niet geldig tijdens feestdagen en  schoolvakanties!): € 5,00.

Feestjes

Kinderfeestjes kunnen gereserveerd worden. Er zijn helaas wel een aantal beperkingen:

 • Per kinderfeestje zijn maximaal 4 begeleiders toegestaan.
 • U dient voor alle gereserveerde kinderen te betalen. (Dit heeft te maken met de beperkte capaciteit. Geef dus vooral tijdig aan (uiterlijk één dag van te voren) als er wijzigingen zijn met betrekking tot het aantal kinderen).

Eten en drinken

Het meebrengen en nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Ik heb alleen cash, kan ik hiermee betalen?

We verzoeken al onze gasten contactloos of met pin te betalen. Heeft u enkel contant geld, dan vragen wij u om dit op de balie te leggen voor de medewerker. Zodat ook in dit geval contact zoveel mogelijk wordt vermeden.

Ik wil mijn eigen eten en drinken meenemen want dat lijkt mij veiliger. Mag dat?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wij werken volgens de HACCP-normen. (Uiteraard zijn er de reeds bekende uitzonderingen). 

Mogen de ouders wel meespelen?

Helaas, Bungelland mag alleen open indien sprake is van vaste zitplaatsen. In de grote speelstructuren mogen ouders -op dit moment- nog niet meespelen, omdat hier de 1,5 meter-richtlijn lastig is. Als iedereen gaat lopen en/of in de speelgebieden zit of in de speeltoestellen, is de 1,5 meter-afstand lastiger of niet te handhaven. In de peuterzone mogen ouders kinderen assisteren, indien nodig en uiteraard met 1,5 meter-afstand van andere volwassenen.

Mogen we bij elkaar aan tafel zitten?

Komt u met meer dan 2 personen buiten uw huishouden, dan dient u altijd 1,5 meter afstand te bewaren. Uitzondering zijn kinderen onder de 12 jaar, zij mogen met elkaar spelen en zij mogen dus ook bij elkaar aan tafel zitten. Hun begeleiders mogen naast elkaar zitten, mits zij uit hetzelfde huishouden komen. Komen de begeleiders uit verschillende huishoudens, dan dienen zij 1,5 meter afstand te bewaren.

(Onder een huishouden verstaan we echtgenoten, geregistreerde partners of andere levensgezellen en ouders, grootouders en kinderen, voor zover zij op één adres wonen).

Gezondheidscheck/triage

Bij iedere reservering en bij binnenkomst zullen wij u een aantal vragen stellen, zoals bijvoorbeeld: bent u verkouden? Als u alle vragen met “nee” kunt beantwoorden, bent u van harte welkom. Bij de door het RIVM genoemde verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius, blijft u of uw kind thuis. 

Extra hygiëne en 1,5 meter-richtlijnen.

Bij Bungelland vinden wij hygiëne sowieso altijd erg belangrijk. Gedurende de dag zullen wij regelmatig tafels, toiletten, pinapparaten, piepers, etc. schoonmaken. In Bungelland vindt u meerdere desinfectiepunten.

In Bungelland zijn ook een aantal looproutes aangegeven, met name bij de “bestelkassa”, een “afhaalpunt” en de toiletten.

Ook bij de toiletten zijn een aantal maatregelen genomen om te voorkomen dat er zich teveel personen in de kleine ruimtes bevinden.