Koperstraat 17 - 3067 GL Rotterdam - Telefoon: 010-7420687

Acties

Rittenkaart
Actie
Rittenkaart, 10 x entree

Tip: deze rittenkaart kunt u ook cadeau geven!

€ 55,00

Jumbo Dagje Uit-actie

Bij Jumbo spaar je nu weer voor korting op de leukste Dagjes Uit in en rondom Nederland. En ook Bungelland doet mee! Van 13 maart t/m 30 april 2019 ontvang je bij iedere 10 euro aan boodschappen een gratis kortingsmunt t.w.v. 2,50 euro.

Het online (via de site van Jumbo) gereserveerde ticket dient vooraf uitgeprint te worden en bij aankomst te worden overhandigd aan de medewerkers bij de entree van Bungelland. (Dit ticket is NIET geldig door deze te laten zien op een mobiele telefoon, tablet etc.).

Veel gestelde vragen

Ik heb een ticket voor bijv. 5 april maar mijn kind is ziek. Kan dit ticket op een andere dag worden ingeleverd?
Nee, dit is niet mogelijk. Het ticket staat gekoppeld aan naam en datum. Bij uitzondering mag het ticket wel worden overgedragen aan een vriend/vriendin/familielid voor dezelfde dag. Wil je hier gebruik van maken neem dan voorafgaand aan het bezoek contact op met ons.

Yes, je hebt een ticket voor Bungelland, maar vanwege de drukte kan het zijn dat je even moet wachten, en nu?
Bungelland hecht veel waarde aan het optimale speelplezier en de veiligheid. Het kan zijn dat met regenachtige dagen het gezelliger is dan wat wij vooraf kunnen voorspellen. Hierdoor kan het zijn dat er een (wacht) rij ontstaat. Wij begrijpen als geen ander dat de kinderen te popelen staan om te kunnen spelen, wij doen ons best om jullie zo snel mogelijk toegang te verlenen. Staat je bezoek gepland en wil je weten of het druk is? Neem dan even contact op met de locatie. Zij kunnen je hierover informeren.

Mag ik ook mijn kortingsmunt inleveren bij de kassa?
Helaas, de kortingsmunt is alleen te verzilveren online via de website van Jumbo Dagje Uit. De kortingsmunt is niet te besteden aan de kassa.

Is mijn kortingsmunt ook geldig in combinatie met andere acties?
Nee, de korting is niet geldig in combinatie met andere acties.

Wat als Bungelland sluit bij (te) warm weer?
Bij mooi weer kan het zijn dat Bungelland gesloten is. Hebben jullie een ticket voor een dag waarop het speelparadijs gesloten is? Neem hiervoor contact op met de locatie en op vertoon van de nieuwe bevestigingse-mail zijn jullie op een andere datum welkom.

Stempelkaart

Bungelland heeft nu ook een bonuskaart. Bij iedere kinderentree en bij aankoop van een kidsmenubox ontvangt u een stempel. Bij een volle stempelkaart kan er iets worden uitgezocht uit de vitrinekast met allerlei leuke Bungel-artikelen!