Koperstraat 17 - 3067 GL Rotterdam - Telefoon: 010-7420687

Spelen in Bungelland per 1 september

De scholen zijn weer begonnen, er worden weer kinderfeestjes gereserveerd en langzaam maar zeker wordt er weer meer binnen gespeeld. Dat vinden wij gezellig!
Maar: we hebben nog steeds te maken met het coronavirus en de RIVM-maatregelen. Deze maatregelen zijn er voor uw en voor onze gezondheid. En als wij ons aan deze maatregelen houden, mogen wij open (blijven) en dat is natuurlijk wel zo leuk voor de kids!
Ter herinnering nog even op een rijtje aan welke voorwaarden Bungelland moet voldoen:
✅ Bungelland mag een onbeperkt aantal bezoekers ontvangen, indien sprake is van een vaste zitplaats, reservering en een gezondheidscheck;
✅ reserveren en registreren gebeurt bij de entreekassa. Bij binnenkomst zijn wij door het RIVM verplicht om iedereen te registreren. We zullen dus uw naam en telefoonnummer noteren (deze gegevens zullen wij 2 weken bewaren en daarna worden deze vernietigd);
✅ bij binnenkomst zullen wij een gezondheidscheck doen;
✅ begeleiders mogen niet met hun kind in de grote speelstructuur en blijven zo veel mogelijk zitten. Bij de peuterzone mogen kleine kinderen uiteraard geholpen worden, maar houdt rekening met de 1,5 meter;
✅ vol = echt vol. Onze inrichting is zo aangepast, dat wij de 1,5 meter voor volwassenen kunnen waarborgen. De begeleiders kunnen precies zien waar zij kunnen zitten, namelijk bij een Bungel-sticker (hoe leuk is dat?). De afstand tot een volwassene aan een tafel ernaast is sowieso 1,5 meter. Geen zitplaats meer voor de begeleiders, dan zijn we dus echt vol. Tip: u kunt van tevoren altijd even bellen;
✅ bij een kinderfeestje mogen maximaal 2 volwassenen mee;
✅ uiteraard blijft u bij verkoudheidsklachten thuis!
✅ alleen entree als iedereen in het gezelschap klachtenvrij is (dus geen koorts, hoesten, niezen etc.).
Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking, dat is fijn!
Als we ons allemaal even houden aan deze regels, hoe ongezellig soms ook, en lief zijn voor elkaar, kunnen we eerder terug naar de oude situatie.