Koperstraat 17 - 3067 GL Rotterdam - Telefoon: 085 0487695

Bungelland is tijdelijk gesloten vanwege het coronavirus!

BELANGRIJKE MEDEDELING: Bungelland is tot en met, zoals nu is geadviseerd, 31 maart a.s. gesloten.

Gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staan altijd voorop. Wij respecteren daarom uiteraard ook de laatste maatregelen van het RIVM. Ondanks dat wij volgens de laatste richtlijnen van het RIVM maximaal 100 mensen binnen mogen hebben, zullen wij onze verantwoordelijkheid nemen in maatschappelijk belang en daarom de deuren sluiten tot en met, zoals nu is geadviseerd, 31 maart 2020. Mochten er wijzigingen zijn, dan zullen wij dit berichten op onze website en social media.

Als gastvrij bedrijf neem je dit soort beslissingen liever niet, maar we hebben met zijn allen de verantwoordelijkheid een constructieve bijdrage te leveren om deze situatie aangaande de volksgezondheid op te lossen.

Wij zullen contact opnemen met degenen die in de komende weken een feestje hebben gereserveerd. Heeft u vragen over een bestaande reservering? Bel ons gerust en indien wij niet meteen bereikbaar zijn, u kunt ons altijd mailen (info@bungelland.nl of reserveringen@bungelland.nl).

Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag weer terug na deze roerige periode. Want niks is leuker dan kinderen die lekker komen bungelen en ouders die hiervan genieten!