Koperstraat 17 - 3067 GL Rotterdam - Telefoon: 010-7420687

Coronavirus opdate

In verband met de aangekondigde maatregelen stemt Bungelland haar beleid rondom het coronavirus af op het door de regering aangekondigde beleid en wij volgen dan ook de instructies van het RIVM en de GGD strikt op.

Dit betekent dat Bungelland geopend blijft voor het publiek, maar dat de maximaal door de overheid opgelegde capaciteitsbeperking ook voor Bungelland geldt. Vol is dan ook vol.

Val je onder een risicogroep, heb je koorts, hoest je veel of heb je andere verschijnselen? Dan verzoeken we je vriendelijk om niet naar Bungelland te komen.

Wij houden de berichtgevingen van het RIVM nauwlettend in de gaten en passen ons beleid aan de actuele omstandigheden aan. Mochten er wijzigingen zijn, dan zullen wij dit op onze website en social media plaatsen.