Koperstraat 17 - 3067 GL Rotterdam - Telefoon: 010-7420687

Bungelland 5 jaar!

Bungelland bestaat op zaterdag 27 oktober 2018 alweer 5 jaar en dat gaan we vieren met allerlei leuke activiteiten. Je kunt je laten schminken of laat een stoere glittertattoo zetten. Patricia is aanwezig om je een cool kapsel te geven. Er zijn optredens van Rogier de Avonturier (11.00 uur) en van Clown Kiekeboe en Spiderman (15.00 uur). Bungel komt natuurlijk langs!

Aan deze dag hebben we een goed doel verbonden: Het Vergeten Kind. Omdat er ook kinderen zijn, die niet de mogelijkheid hebben om zo leuk en onbezorgd te kunnen spelen. Per entree gaat er 1 euro naar Het Vergeten Kind, er staat donatieboxen en kom grabbelen, want de opbrengst van de grabbelton is ook voor Het Vergeten Kind.

Oh ja, en voor de eerste 200 bezoekers is er een leuke goodiebag, mogelijk gemaakt door leveranciers van Bungelland!

Kom je ook op ons feestje?